Νέα   Στα πλαίσια του εορτασμού της Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος και της αναβίωσης του τοπικού πανηγυριού ο σύλλογος των Ποισσών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ολοήμερη εορταστική και επιμορφωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 στο μόλο της παραλίας των Ποισσών.   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ10:00 : Έκθεση Λαϊκής Τέχνης Ελάτε να θαυμάσετε Τζιώτικα παραδοσιακά υφαντά και χειροτεχνίες καθώς και αντικείμενα μιας άλλης εποχής.20:30 : Μουσική βραδιάΕλάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί υπό τους ήχους των παραδοσιακών μας οργάνων σε μια βραδιά που θα μας φέρει μνήμες από το παρελθόν.

Published on Αυγούστου 2nd, 2011 | by keatzia

Εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

 

Στα πλαίσια του εορτασμού της Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος και της αναβίωσης του τοπικού πανηγυριού ο σύλλογος των Ποισσών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ολοήμερη εορταστική και επιμορφωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 στο μόλο της παραλίας των Ποισσών.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10:00 : Έκθεση Λαϊκής Τέχνης

Ελάτε να θαυμάσετε Τζιώτικα παραδοσιακά υφαντά και χειροτεχνίες καθώς και αντικείμενα μιας άλλης εποχής.

20:30 : Μουσική βραδιά

Ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί υπό τους ήχους των παραδοσιακών μας οργάνων σε μια βραδιά που θα μας φέρει μνήμες από το παρελθόν.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑