Εκδηλώσεις     Ο Σύλλογος Φίλων Κέας, πριν το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση (με ελεύθερη είσοδο) στη πλατεία του Δημαρχείου της Χώρας (Ιουλίδα), με τη συνεργασία του Δήμου Κέας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 9:00 μ.μ.     Το τρίο του Στρατή Ψαραδέλλη Τρεις μουσικοί της νέας γενιάς, η Μάρθα Μαυροειδή στο τραγούδι, το Πολίτικο λαούτο και το τζουρά, ο Περικλής Παπαπετρόπουλος στο σάζι, το Πολίτικο λαούτο και το μπουλγαρί και ο Στρατής Ψαραδέλλης στην Πολίτικη λύρα και το σάζι θα περιηγηθούν και θα μας ταξιδέψουν στη μουσική της Ανατολικής Μεσογείου. Με Πολίτικη ζυγιά και σάζια θα παίξουν τραγούδια και οργανικούς σκοπούς από την Ελλάδα, την Μικρά Ασία  και τη Μέση Ανατολή. 
Θα παρουσιάσουν επίσης νέες και παλαιότερες δικές τους συνθέσεις επηρεασμένες από την κλασσική και παραδοσιακή μουσική της Ανατολής.   Για τη διευκόλυνση όλων θα υπάρχει λεωφορείο από το λιμάνι, μπροστά στη παιδική χαρά, που θα αναχωρήσει το αργότερο στις 20:30. Τιμή εισιτηρίου 5 Εuro, με την επιστροφή. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή με τηλέφωνο, SMS ή e-mail στη Πρόεδρο μας κα Γεωργία Μπλιάτσου (τηλ.: 6947842902, email: gbliatsou@hotmail.com).   Φωτογραφία: O Στρατής Ψαραδέλλης με την Πολίτικη λύρα του (www.sfkeas.gr).  

Published on Σεπτεμβρίου 16th, 2011 | by keatzia

Φθινοπωρινή Μουσική Βραδιά στη Χώρα Κέας

 

 

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας, πριν το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση (με ελεύθερη είσοδο) στη πλατεία του Δημαρχείου της Χώρας (Ιουλίδα), με τη συνεργασία του Δήμου Κέας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 9:00 μ.μ.

 

 

Το τρίο του Στρατή Ψαραδέλλη

Τρεις μουσικοί της νέας γενιάς, η Μάρθα Μαυροειδή στο τραγούδι, το Πολίτικο λαούτο και το τζουρά, ο Περικλής Παπαπετρόπουλος στο σάζι, το Πολίτικο λαούτο και το μπουλγαρί και ο Στρατής Ψαραδέλλης στην Πολίτικη λύρα και το σάζι θα περιηγηθούν και θα μας ταξιδέψουν στη μουσική της Ανατολικής Μεσογείου.

Με Πολίτικη ζυγιά και σάζια θα παίξουν τραγούδια και οργανικούς σκοπούς από την Ελλάδα, την Μικρά Ασία  και τη Μέση Ανατολή. 
Θα παρουσιάσουν επίσης νέες και παλαιότερες δικές τους συνθέσεις επηρεασμένες από την κλασσική και παραδοσιακή μουσική της Ανατολής.

 

Για τη διευκόλυνση όλων θα υπάρχει λεωφορείο από το λιμάνι, μπροστά στη παιδική χαρά, που θα αναχωρήσει το αργότερο στις 20:30. Τιμή εισιτηρίου 5 Εuro, με την επιστροφή. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή με τηλέφωνο, SMS ή e-mail στη Πρόεδρο μας κα Γεωργία Μπλιάτσου (τηλ.: 6947842902, email: gbliatsou@hotmail.com).

 

Φωτογραφία: O Στρατής Ψαραδέλλης με την Πολίτικη λύρα του (www.sfkeas.gr).

 

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑