Επικαιρότητα   Στον κόλπο του Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στην Κορησσία, κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου προσάραξε χτες (27/9/2011) το απόγευμα το Φ/Γ πλοίο "ΤΖΟΑΝΝΑ IV" Ν.Π. 11457. Το περιστατικό συναίβει ενώ το πλοίο απέπλεε από το λιμάνι της Κέας με προορισμό τη Μήλο.   Αργά το βράδυ, με τη βοήθεια του Ρ/Κ πλοίου "HECTOR", το "ΤΖΟΑΝΝΑ IV" αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε μέχρι το Βουρκάρι, στην περιοχή της Κόκκας.   Ευτυχώς, κανένα από τα μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκε και δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.   Ο Λιμενικός Σταθμός Κέας ενώ διενεργεί προανάκριση, απαγόρευσε τον απόπλου του φορτηγού πλοίου μέχρι να το επιθεωρήσουν και να προσκομιστεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.   Φωτογραφίες: Κοζαδίνου Δήμητρα  

Published on Σεπτεμβρίου 28th, 2011 | by keatzia

0

Προσάραξη πλοίου στην παραλία της Κορησσίας

 

Στον κόλπο του Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στην Κορησσία, κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου προσάραξε χτες (27/9/2011) το απόγευμα το Φ/Γ πλοίο «ΤΖΟΑΝΝΑ IV» Ν.Π. 11457. Το περιστατικό συναίβει ενώ το πλοίο απέπλεε από το λιμάνι της Κέας με προορισμό τη Μήλο.

 

Αργά το βράδυ, με τη βοήθεια του Ρ/Κ πλοίου «HECTOR», το «ΤΖΟΑΝΝΑ IV» αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε μέχρι το Βουρκάρι, στην περιοχή της Κόκκας.

 

Ευτυχώς, κανένα από τα μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκε και δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

 

Ο Λιμενικός Σταθμός Κέας ενώ διενεργεί προανάκριση, απαγόρευσε τον απόπλου του φορτηγού πλοίου μέχρι να το επιθεωρήσουν και να προσκομιστεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.

 

Φωτογραφίες: Κοζαδίνου Δήμητρα

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑