Καιρός Παρά τις προβλέψεις για βροχές και καταιγίδες από το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή, η κακοκαιρία ξεκίνησε τελικά εχτές το βράδυ και εντάθηκε σήμερα, Δευτέρα 10/10/2011.   Έντονη συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και αύριο με βροχοπτώσεις και πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και σταδιακά τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19°C. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το βράδυ της Τρίτης.   Τα πλοία προς το παρόν εκτελούν κανονικά τα δρομολόγια τους από το Λαύριο προς την Κέα και αντίστροφα, σε αντίθεση με άλλα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω του καιρού.  

Published on Οκτωβρίου 10th, 2011 | by keatzia

Με καθυστέρηση η κακοκαιρία

Παρά τις προβλέψεις για βροχές και καταιγίδες από το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή, η κακοκαιρία ξεκίνησε τελικά εχτές το βράδυ και εντάθηκε σήμερα, Δευτέρα 10/10/2011.

 

Έντονη συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και αύριο με βροχοπτώσεις και πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και σταδιακά τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19°C. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το βράδυ της Τρίτης.

 

Τα πλοία προς το παρόν εκτελούν κανονικά τα δρομολόγια τους από το Λαύριο προς την Κέα και αντίστροφα, σε αντίθεση με άλλα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω του καιρού.

 

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑