Ακτοπλοϊκά   Την λήξη της απεργίας στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.   Τα πλοία, που παραμένουν δεμένα στα λιμάνια για μία εβδομάδα, θα πραγματοποιήσουν κανονικά από την Τρίτη τα δρομολόγιά τους, εκτός από τα πλοία των ΑΝΕΚ και ΝΕΛ καθώς, σύμφωνα με την ΠΝΟ, δεν εφαρμόζουν τη συλλογική σύμβαση εργασίας και δεν έχουν καταβάλλει τα αναδρομικά.   Οι ναυτεργάτες εμφανίζονταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, μπροστά στα τεράστια προβλήματα τροφοδοσίας που έχουν δημιουργηθεί τόσο σε τρόφιμα όσο και σε καύσιμα στα περισσότερα νησιά, αποφάσισαν τη λήξη της απεργίας.   Το απεργιακό μέτωπο έσπασαν επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία που είναι δρομολογημένα στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο Κρήτης. Τα πληρώματα έστησαν κάλπες μέσα στα πλοία και ψήφισαν κατά των απεργιών, ενώ την ίδια ώρα ήταν ασφυκτικές οι πιέσεις να φορτωθούν τα φορτηγά οχήματα που μετέφεραν ευπαθή προϊόντα.   Οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εν τω μεταξύ, εκπέμπουν σήμα κινδύνου για την επιβίωσή τους, αφού οι απεργίες χειροτερεύουν την ήδη προβληματική οικονομική τους κατάσταση. Πηγή: http://www.protothema.gr  

Published on Οκτωβρίου 24th, 2011 | by keatzia

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από την Τρίτη

 

Την λήξη της απεργίας στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

 

Τα πλοία, που παραμένουν δεμένα στα λιμάνια για μία εβδομάδα, θα πραγματοποιήσουν κανονικά από την Τρίτη τα δρομολόγιά τους, εκτός από τα πλοία των ΑΝΕΚ και ΝΕΛ καθώς, σύμφωνα με την ΠΝΟ, δεν εφαρμόζουν τη συλλογική σύμβαση εργασίας και δεν έχουν καταβάλλει τα αναδρομικά.

 

Οι ναυτεργάτες εμφανίζονταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, μπροστά στα τεράστια προβλήματα τροφοδοσίας που έχουν δημιουργηθεί τόσο σε τρόφιμα όσο και σε καύσιμα στα περισσότερα νησιά, αποφάσισαν τη λήξη της απεργίας.

 

Το απεργιακό μέτωπο έσπασαν επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία που είναι δρομολογημένα στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο Κρήτης. Τα πληρώματα έστησαν κάλπες μέσα στα πλοία και ψήφισαν κατά των απεργιών, ενώ την ίδια ώρα ήταν ασφυκτικές οι πιέσεις να φορτωθούν τα φορτηγά οχήματα που μετέφεραν ευπαθή προϊόντα.

 

Οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εν τω μεταξύ, εκπέμπουν σήμα κινδύνου για την επιβίωσή τους, αφού οι απεργίες χειροτερεύουν την ήδη προβληματική οικονομική τους κατάσταση.

Πηγή: http://www.protothema.gr

 

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑