Ακτοπλοϊκά   Οι θυελλώδεις άνεμοι, που φτάνουν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ, έδεσαν στα πλοία στον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο, καθώς τέθηκε σε ισχύ γενικό απαγορευτικό απόπλου. Εντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα σε όλη την Ελλάδα.     Ειδικότερα για τη Τζια σήμερα, Δευτέρα 6/2, θα έχουμε συννεφιά με βροχή και πιθανή καταιγίδα κυρίως από το απόγευμα και μετά. Πολύ ισχυροί ΝΑ άνεμοι. 12-16oC. Την Τρίτη 7/2 συνεχίζεται η κακοκαιρία με ασθενείς βροχές και πολύ ισχυρούς Ν ανέμους, ειδικά το πρωί. 12-17oC. Την Τετάρτη 8/2 θα έχουμε βροχή και πιθανή καταιγίδα. Ισχυροί ΒΑ άνεμοι. 8-12oC. Την Πέμπτη 9/2 περιμένουμε βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Πολύ ισχυροί Β άνεμοι, ειδικά το πρωί. 6-9oC. Την Παρασκευή 10/2 συνεχίζουν οι βροχές. Ισχυροί Β άνεμοι. 6-11oC. Το Σάββατο 11/2 ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή βελτίωση με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και τον υδράργυρο να ανεβαίνει 2 με 3 βαθμούς. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα κυμανθούν στα 4 - 5 μποφόρ. 7-14oC.  

Published on Φεβρουαρίου 6th, 2012 | by keatzia

Νέα επιδείνωση του καιρού και απαγορευτικό απόπλου

 

Οι θυελλώδεις άνεμοι, που φτάνουν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ, έδεσαν στα πλοία στον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο, καθώς τέθηκε σε ισχύ γενικό απαγορευτικό απόπλου. Εντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

  • Ειδικότερα για τη Τζια σήμερα, Δευτέρα 6/2, θα έχουμε συννεφιά με βροχή και πιθανή καταιγίδα κυρίως από το απόγευμα και μετά. Πολύ ισχυροί ΝΑ άνεμοι. 12-16oC.
  • Την Τρίτη 7/2 συνεχίζεται η κακοκαιρία με ασθενείς βροχές και πολύ ισχυρούς Ν ανέμους, ειδικά το πρωί. 12-17oC.
  • Την Τετάρτη 8/2 θα έχουμε βροχή και πιθανή καταιγίδα. Ισχυροί ΒΑ άνεμοι. 8-12oC.
  • Την Πέμπτη 9/2 περιμένουμε βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Πολύ ισχυροί Β άνεμοι, ειδικά το πρωί. 6-9oC.
  • Την Παρασκευή 10/2 συνεχίζουν οι βροχές. Ισχυροί Β άνεμοι. 6-11oC.
  • Το Σάββατο 11/2 ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή βελτίωση με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και τον υδράργυρο να ανεβαίνει 2 με 3 βαθμούς. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα κυμανθούν στα 4 – 5 μποφόρ. 7-14oC.

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑