Εκδηλώσεις Τα πολύ ενθουσιώδη σχόλια που απέσπασαν οι παραστάσεις της Μήδειας του Μποστ στη Τζια και τα εισιτήρια που εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ οδήγησαν στην ανάγκη δύο ακόμα παραστάσεων. Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου “Σιμωνίδης ο Κείος” εκτός από τις ήδη προγραμματισμένες παραστάσεις το Φεβρουάριο στην Κέα (δείτε λεπτομέρειες εδώ) προανήγγειλε άλλες δύο για τους φίλους της Τζιας στην Αθήνα.   Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, στις 18:00 και στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου, Αγίου Δημητρίου 55, στον Άγιο Δημήτριο, όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στη Τζια, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική αυτή παράσταση στην Αθήνα. Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα, γι' αυτό φροντίστε να κάνετε κράτηση εγκαίρως στο τηλέφωνο 6973008675.   Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν ήδη. Καλή σας διασκέδαση!

Published on Φεβρουαρίου 10th, 2012 | by keatzia

Κι άλλη παράσταση για τη ΜΗΔΕΙΑ του Μποστ!

Τα πολύ ενθουσιώδη σχόλια που απέσπασαν οι παραστάσεις της Μήδειας του Μποστ στη Τζια και τα εισιτήρια που εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ οδήγησαν στην ανάγκη δύο ακόμα παραστάσεων. Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου “Σιμωνίδης ο Κείος” εκτός από τις ήδη προγραμματισμένες παραστάσεις το Φεβρουάριο στην Κέα (δείτε λεπτομέρειες εδώ) προανήγγειλε άλλες δύο για τους φίλους της Τζιας στην Αθήνα.

 

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, στις 18:00 και στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου, Αγίου Δημητρίου 55, στον Άγιο Δημήτριο, όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στη Τζια, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική αυτή παράσταση στην Αθήνα. Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα, γι” αυτό φροντίστε να κάνετε κράτηση εγκαίρως στο τηλέφωνο 6973008675.

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν ήδη.

Καλή σας διασκέδαση!

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑