Εκδηλώσεις   Ξέρετε τι θα πει Τζιώτικο Καρναβάλι;   Κέφι, χορός, παιχνίδι και μουσική! Μασκαρεμένοι μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μία παρέα και ξεφαντώνουμε στους γιορτινούς ρυθμούς!   Την Παρασκευή ψάχνουμε τον κρυμμένο θησαυρό και το Σάββατο στήνουμε από την αρχή μια καινούρια και χαρούμενη πόλη, την Πόλη των Σκιών. Το βράδυ του Σαββάτου ο Χορός της Γ' Λυκείου του νησιού είναι μια καλή ευκαιρία να διασκεδάσουμε σε ένα παραδοσιακό γλέντι. Την Κυριακή, όπως κάθε χρόνο μαζευόμαστε στο Καρναβάλι στη Χώρα και γινόμαστε όλοι παιδιά. Το βράδυ φορώντας ακόμα τις στολές μας ξαναβρισκόμαστε με φίλους και γνωστούς σε πάρτυ μεταμφιεσμένων!   Καλή μας διασκέδαση!

Published on Φεβρουαρίου 24th, 2012 | by keatzia

Τζιώτικο Καρναβάλι 2012

 

Ξέρετε τι θα πει Τζιώτικο Καρναβάλι;

 

Κέφι, χορός, παιχνίδι και μουσική! Μασκαρεμένοι μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μία παρέα και ξεφαντώνουμε στους γιορτινούς ρυθμούς!

 

Την Παρασκευή ψάχνουμε τον κρυμμένο θησαυρό και το Σάββατο στήνουμε από την αρχή μια καινούρια και χαρούμενη πόλη, την Πόλη των Σκιών. Το βράδυ του Σαββάτου ο Χορός της Γ” Λυκείου του νησιού είναι μια καλή ευκαιρία να διασκεδάσουμε σε ένα παραδοσιακό γλέντι. Την Κυριακή, όπως κάθε χρόνο μαζευόμαστε στο Καρναβάλι στη Χώρα και γινόμαστε όλοι παιδιά. Το βράδυ φορώντας ακόμα τις στολές μας ξαναβρισκόμαστε με φίλους και γνωστούς σε πάρτυ μεταμφιεσμένων!

 

Καλή μας διασκέδαση!

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑