Καιρός Από την Καθαρά Δευτέρα οι θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα σημείωσαν απότομη πτώση. Χτες στην Κέα οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι δεν επέτρεψαν στα πλοία να ταξιδέψουν και οι χαμηλές θερμοκρασίες έφεραν και χιονόνερο. Από το βράδυ της Τρίτης άρχισε να πέφτει και το πρώτο χιόνι με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί οι κάτοικοι να αντικρύσουν ένα μοναδικό λευκό τοπίο. Δρόμοι, καθηκιές, δέντρα, πλαγιές και παραλίες σκεπάστηκαν με ένα λεπτό άσπρο πέπλο. Εικόνες που βλέπει κανείς σπάνια στη Τζια.   Λόγω δυσκολειών στις μετακινήσεις και για την ασφάλεια των μαθητών τα σχολεία σήμερα θα μείνουν κλειστά. Με χιονοπόλεμο, λοιπόν, αποχαιρετούμε τον κρύο αυτό Φεβρουάριο!   Φωτογραφία: Βύρων Ρηγινός Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τη χιονισμένη Τζια εδώ.

Published on Φεβρουαρίου 29th, 2012 | by keatzia

Χιόνισε και φέτος στη Τζια!

Από την Καθαρά Δευτέρα οι θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα σημείωσαν απότομη πτώση. Χτες στην Κέα οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι δεν επέτρεψαν στα πλοία να ταξιδέψουν και οι χαμηλές θερμοκρασίες έφεραν και χιονόνερο. Από το βράδυ της Τρίτης άρχισε να πέφτει και το πρώτο χιόνι με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί οι κάτοικοι να αντικρύσουν ένα μοναδικό λευκό τοπίο. Δρόμοι, καθηκιές, δέντρα, πλαγιές και παραλίες σκεπάστηκαν με ένα λεπτό άσπρο πέπλο. Εικόνες που βλέπει κανείς σπάνια στη Τζια.

 

Λόγω δυσκολειών στις μετακινήσεις και για την ασφάλεια των μαθητών τα σχολεία σήμερα θα μείνουν κλειστά. Με χιονοπόλεμο, λοιπόν, αποχαιρετούμε τον κρύο αυτό Φεβρουάριο!

 

Φωτογραφία: Βύρων Ρηγινός

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τη χιονισμένη Τζια εδώ.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑