Αθλητικά   Την Κυριακή 20 Μαϊου 2012 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας Stand Up Paddle Surf (όρθια σανιδοκωπηλασία) Κέας. Θα είναι αγώνας με σημαδούρες, κατάλληλος και για προχωρημένους και για αρχάριους!   Το S.U.P Surfing είναι ένα νέο άθλημα στον ελλαδικό χώρο που προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές αφού δεν προϋποθέτει ειδικές δεξιότητες ή εκπαίδευση, είναι ατομικό και ομαδικό και το σημαντικότερο όλων, προσφέρεται ιδιαίτερα στις ελληνικές θάλασσες, για την διάσχιση παράκτιων αποστάσεων. Ο φυσικός κόλπος του Βουρκαριού είναι ο πλέον κατάλληλος για τη διοργάνωση αγώνων γνωριμίας με το S.U.P. Surfing.   Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει τριήμερη διαμονή στην Τζια και θα διασκεδάσει δωρεάν με θαλάσσια σπορ στην μικρή παραλία του Κούνδουρου! Για τους μικρούς μας φίλους που ακόμα δεν μπορούν να ισορροπήσουν στη σανίδα, θα υπάρχουν όλη την ημέρα δωρεάν δραστηριότητες, όπως τραμπολίνο,  βόλτα με κανό και optimist (μικρά ιστιοπλοϊκά σκαφάκια), κ.ά. Μετά τη λήξη των αγώνων θα ακολουθήσει beach party με b-b-q και φυσικά η απονομή!   Η διοργάνωση του αγώνα προκύπτει από τη συνεργασία δυο φορέων, του Ν.Α.Ο.Κέας, ο οποίος έχει αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι, και του ταξιδιωτικού πρακτορείου "Special Interest Tours", το οποίο έχει αναλάβει την τουριστική κάλυψη του αγώνα και στο οποίο οφείλεται και η πατρότητα αυτής της πρωτοβουλίας. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 ευρώ.   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 09.00 – 11.00 Προσέλευση αθλητών, δήλωση συμμετοχής και υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης 11.00 Συγκέντρωση αθλητών (Riders meeting) και μοίρασμα σανίδων 12.00 – 13.00 Επίδειξη τεχνικής στους αρχαρίους – προπόνηση 13.00 Εκκίνηση αγώνα «Pro Riders» 14.00 Εκκίνηση αγώνα «Future Riders» 16.00 Απονομή επάθλων   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Θα πραγματοποιηθούν 2 διαφορετικοί αγώνες. • Στον πρώτο, στον αγώνα «Pro Riders», θα συμμετάσχουν όσοι έχουν την δικιά τους σανίδα. Έπαθλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους, ενω ο πρώτος νικητής θα κερδίσει και το μεγάλο έπαθλο, την τριήμερη διαμονή στην Τζια και το εισιτήριο για την δωρεάν διασκέδασή του με θαλάσσια σπορ στη μικρή παραλία του Κούνδουρου. • Στον δεύτερο, στον αγώνα «Future Riders», θα συμμετάσχουν όσοι θα προμηθευτούν σανίδα απο τη διοργάνωση του αγώνα και τους χορηγούς. Αναλόγως τον αριθμό συμμετεχόντων θα χωριστούν και οι κατηγορίες. Σκοπός μας είναι να υπάρχουν δυο διαφορετικές κατηγορίες, μια για όσους είναι κάτω των 20 ετών, και μια για τους 20+. Έπαθλα θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας.   ΔΙΑΔΡΟΜΗ Η Διαδρομή και στους 2 αγώνες θα ορίζεται με σημαδούρες και θα πραγματοποιηθεί μέσα στον κόλπο Βουρκαριού – Λιμανιού. Επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε απο τώρα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν εκείνη την ημέρα, θα υπάρχουν 2-3 εναλλακτικές διαδρομές. Την ημέρα του αγώνα θα ενημερωθείτε σχετικά με το ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε. Για πληροφορίες, επισκεφτείτε το site: www.keasportsclub.eu

Published on Μαΐου 15th, 2012 | by keatzia

1ος Αγώνας Stand Up Paddle Surfing Κέας

 

Την Κυριακή 20 Μαϊου 2012 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας Stand Up Paddle Surf (όρθια σανιδοκωπηλασία) Κέας. Θα είναι αγώνας με σημαδούρες, κατάλληλος και για προχωρημένους και για αρχάριους!

 

Το S.U.P Surfing είναι ένα νέο άθλημα στον ελλαδικό χώρο που προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές αφού δεν προϋποθέτει ειδικές δεξιότητες ή εκπαίδευση, είναι ατομικό και ομαδικό και το σημαντικότερο όλων, προσφέρεται ιδιαίτερα στις ελληνικές θάλασσες, για την διάσχιση παράκτιων αποστάσεων. Ο φυσικός κόλπος του Βουρκαριού είναι ο πλέον κατάλληλος για τη διοργάνωση αγώνων γνωριμίας με το S.U.P. Surfing.

 

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει τριήμερη διαμονή στην Τζια και θα διασκεδάσει δωρεάν με θαλάσσια σπορ στην μικρή παραλία του Κούνδουρου! Για τους μικρούς μας φίλους που ακόμα δεν μπορούν να ισορροπήσουν στη σανίδα, θα υπάρχουν όλη την ημέρα δωρεάν δραστηριότητες, όπως τραμπολίνο,  βόλτα με κανό και optimist (μικρά ιστιοπλοϊκά σκαφάκια), κ.ά. Μετά τη λήξη των αγώνων θα ακολουθήσει beach party με b-b-q και φυσικά η απονομή!

 

Η διοργάνωση του αγώνα προκύπτει από τη συνεργασία δυο φορέων, του Ν.Α.Ο.Κέας, ο οποίος έχει αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι, και του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Special Interest Tours», το οποίο έχει αναλάβει την τουριστική κάλυψη του αγώνα και στο οποίο οφείλεται και η πατρότητα αυτής της πρωτοβουλίας. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 ευρώ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09.00 – 11.00 Προσέλευση αθλητών, δήλωση συμμετοχής και υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης

11.00 Συγκέντρωση αθλητών (Riders meeting) και μοίρασμα σανίδων

12.00 – 13.00 Επίδειξη τεχνικής στους αρχαρίους – προπόνηση

13.00 Εκκίνηση αγώνα «Pro Riders»

14.00 Εκκίνηση αγώνα «Future Riders»

16.00 Απονομή επάθλων

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θα πραγματοποιηθούν 2 διαφορετικοί αγώνες.

Στον πρώτο, στον αγώνα «Pro Riders», θα συμμετάσχουν όσοι έχουν την δικιά τους σανίδα. Έπαθλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους, ενω ο πρώτος νικητής θα κερδίσει και το μεγάλο έπαθλο, την τριήμερη διαμονή στην Τζια και το εισιτήριο για την δωρεάν διασκέδασή του με θαλάσσια σπορ στη μικρή παραλία του Κούνδουρου.

Στον δεύτερο, στον αγώνα «Future Riders», θα συμμετάσχουν όσοι θα προμηθευτούν σανίδα απο τη διοργάνωση του αγώνα και τους χορηγούς. Αναλόγως τον αριθμό συμμετεχόντων θα χωριστούν και οι κατηγορίες. Σκοπός μας είναι να υπάρχουν δυο διαφορετικές κατηγορίες, μια για όσους είναι κάτω των 20 ετών, και μια για τους 20+. Έπαθλα θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας.

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η Διαδρομή και στους 2 αγώνες θα ορίζεται με σημαδούρες και θα πραγματοποιηθεί μέσα στον κόλπο Βουρκαριού – Λιμανιού. Επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε απο τώρα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν εκείνη την ημέρα, θα υπάρχουν 2-3 εναλλακτικές διαδρομές. Την ημέρα του αγώνα θα ενημερωθείτε σχετικά με το ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε.

Για πληροφορίες, επισκεφτείτε το site: www.keasportsclub.eu

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑