Δήμος Κέας kea-protopsalti

Published on Ιουλίου 11th, 2016 | by keatzia

Συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την Καρθαία

Η Συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και πλήθος θετικών σχολίων. Μια μαγική βραδιά περίμενε τους θεατές που κατέκλυσαν το Βουρκάρι της Κέας για να απολαύσουν τη μεγάλη ερμηνεύτρια το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου.

Η θάλασσα πλημμύρισε από την ομορφιά της μουσικής.Οι φωνές ενώθηκαν με τη θερινή αύρα των Κυκλάδων σε μελωδίες αγαπημένες από όλο το ρεπερτόριο της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ο σύγχρονος πολιτισμός τίμησε τον αρχαίο με το μεγάλο αυτό μουσικό αφιέρωμα στην Αρχαία Καρθαία, όπως τόνισαν στους χαιρετισμούς τους ο Δήμαρχος Κέας, κύριος Γιάννης Ευαγγέλου, και η Αρχαιολόγος, Ομότιμος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ Ευαγγελία Σημαντώνη – Μπουρνιά.

Η αποκάλυψη του Αρχαίου Θεάτρου στον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας παρουσιάστηκε στο κοινό. Μια μεγάλη έκθεση φωτογραφιών από τα αναστηλωμένα ευρήματα στήθηκε στα τείχη της παλιάς καρβουναποθήκης της Κόκκας, του ιστορικού αυτού μνημείου της βιομηχανικής αρχαιολογίας. Μέσα στο μνημείο αυτό πραγματοποιήθηκε η συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον τίτλο «ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Η συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Κέας. Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, κύριο Στέλιο Μπρίγγο. Χορηγοί της συναυλίας οι: AEGEAN MARINE PETROLEUM, STARBUCKS CHILLED CLASSICS και DOLPHIN CAPITAL INVESTORS.

Παραγωγός εταιρία της συναυλίας ήταν η Solist invent experiences.
Χορηγοί επικοινωνίας ο ΣΚΑΙ και ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2.

Το καλοκαίρι στην Κέα, το νησί της ζωής και της τέχνης,
συνεχίζεται με περισσότερες εκδηλώσεις.

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑